Werken bij

Stock Photo by Sean Locke www.digitalplanetdesign.com

Werken bij OmniaZorg

OmniaZorg is een jonge, dynamische en vooruitstrevende organisatie. Regelmatig zijn wij op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en gedisciplineerde collega’s op verschillende niveaus om ons team te versterken. Wij zetten ons in voor de verbetering van de leefomgeving en behoud van de kwaliteit van het leven van onze cliënten. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij OmniaZorg. Wil jij je ook inzetten om verbetering van de leefomgeving van onze cliënten te bewerkstelligen? Wij komen graag in contact met jou!

Als zorgprofessional (verpleegkundige, persoonlijk verzorger, begeleider of huishoudelijke hulp) bij OmniaZorg zet je je in bij mensen die het zonder jou net niet kunnen. Er wordt een bepaalde mate van zelfstandigheid, professionaliteit en het stevig in je schoenen staan van je verwacht. Je kunt prima functioneren in een flexibele en dynamische omgeving. Zowel individueel als in teamverband.

Zelfstandige professionals (ZZP) Werken als freelancer of ZZP-er

OmniaZorg werkt ook met zelfstandige zorgprofessionals. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde (zelfstandige) personeel (zzp’ers en freelancers). Onze visie houdt in dat wij hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en respectvolle zorg kunnen leveren ongeacht de culturele en religieuze achtergrond van de cliënt. Deze vorm van respectvolle zorg verwachten wij ook van ons personeel en onze partners.

Gecertificeerd wil zeggen dat de zzp-er ingeschreven en gecertificeerd is bij keurmerk KIWA, zie: www.mijnkeurmerk.nl en alle benodigde papieren in orde heeft. Als zzp-er ben je ondernemer. d.w.z. dat je voor jezelf werkt en niet in loondienst bent bij OmniaZorg. Dit is een persoonlijke uitdaging en OmniaZorg kan jou daarbij ondersteunen. Wil jij met OmniaZorg samenwerken of wil je meer informatie over de mogelijkheden van samenwerking? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons.

Momenteel staan onderstaande vacatures open:

GEZOCHT: LEDEN CLIENTENRAAD M/V

P&O FUNCTIONARIS

HUISHOUDELIJKE HULP

VERPLEEGKUNDIGE NIVEAU 5/HBO-V

VERPLEEGKUNDIGE IN DE WIJK (Mbo-niveau 4)

AMBULANT BEGELEIDER

terugbelverzoek