Sinds 1 februari 2022 is OmniaZorg gestart met een nieuwe dienstverlening, in de vorm van cultuur sensitieve dagbesteding in de wijk Bouwlust, in Den Haag.

Ben jij die vrijwilliger die graag met onze diverse groep cliënten wilt begeleiden in diverse activiteiten? Solliciteer dan snel!

Wie is OmniaZorg?

Omniazorg biedt zorg aan onze cliënten met vaste zorgverleners, die de situatie van onze cliënten kennen en hun culturele en religieuze achtergrond begrijpen en respecteren. Dat maakt ons uniek!

Omdat ons betrokken team letterlijk en figuurlijk de taal van de cliënt spreekt, kunnen onze cliënten zich focussen op het allerbelangrijkste: hun gezondheid. We zijn actief in de regio’s Den Haag, Delft en Zoetermeer. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer en wij zoeken op korte termijn versterking voor ons team!

De functie van een vrijwilliger dagbesteding

Er komen elke dag ongeveer 10 deelnemers bij elkaar om, op een zinvolle manier, de dag met elkaar door te brengen. Er wordt gezamenlijk koffie gedronken, daarna worden er verschillende activiteiten aangeboden, denk aan een wandeling, spelletjes, bewegen, iets bakken of een goed gesprek. Dit vindt plaats onder begeleiding van een vaste coördinator. Als vrijwilliger ondersteun je hierbij en bied je een luisterend oor aan de deelnemers.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met ouderen (mogelijk in het beginstadium van dementie);
 • Je bent beleefd en gezellig;
 • Je bent in staat je in te leven in andere culturen en hebt bij voorkeur zelf een bi-culturele achtergrond;
 • Als je meerdere talen spreekt is dat een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een warm welkom! Je komt te werken in een enthousiast en hecht team;
 • Bij ons is iedereen welkom en zien we diversiteit als een grote meerwaarde;
 • We organiseren regelmatig gezellige activiteiten;
 • De kortingspas conform de gemeente Den Haag (als u daar woont).

 

Tijdsbesteding:

In overleg wordt er 1 of meerdere dagdelen gewerkt. De ochtend is van 9.00 -13.00 en de middag is van 12.30 -16.30 uur, op de dinsdag, woensdag of donderdag.

 

Vragen of belangstelling?

Neem contact met onze coördinator dagbesteding, Samira Kalai bereikbaar op telefoonnummer 06 15323875 of mail naar  sollicitatie@omniazorg.nl

Voor deze functie hoeft u onderstaand formulier niet in te vullen maar kunt u direct contact opnemen met onze coördinator.

Solliciteer nu op deze vacature:

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Upload hier uw motivatie als brief, bij voorkeur als PDF. (.doc en .docx zijn ook toegestaan)
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Upload hier uw CV, bij voorkeur als PDF. (.doc en .docx zijn ook toegestaan)