Ben je een ervaren zorgverlener en wil je iedere dag een verschil maken in het leven van anderen en werken met je hart binnen een jonge, dynamische en innovatieve thuiszorgorganisatie? Dan is Omniazorg op zoek naar jou.

Omniazorg biedt persoonsgerichte en cultuursensitieve wijkverpleging (24 uurs zorg), huishoudelijke hulp en ambulante begeleiding bij cliënten thuis.
De zorg wordt geleverd vanuit vier teams in Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Ruim 80 collega’s voorzien zo dagelijks in de zorgvraag en persoonlijke wensen en behoeften van cliënten. Medewerkers worden aangemoedigd om zelfsturend te werken en initiatief te nemen en te blijven innoveren om cliënten nog beter van dienst te zijn.

Samen met collega zorgverleners verdiep je je in de situatie van cliënten en ga je met begrip en respect om met verschillende culturele en religieuze achtergronden. Omdat jij en je collega’s letterlijk en figuurlijk de taal van de cliënt spreken, kunnen onze cliënten zich focussen op het allerbelangrijkste: hun gezondheid.

In verband met de uitbreiding van de zorgteams zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige niveau 5/Hbo-v.

Als wijkverpleegkundige lever je zorg bij cliënten in de thuissituatie. Je bent onderdeel van een team in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor het stellen van indicaties, het coördineren van de zorg en voert handelingen uit volgens de landelijke kwalificatienormen. Daarnaast bouw je een netwerk op in de wijk met andere disciplines en netwerkpartners zoals gemeenten, huisartsen en andere thuiszorgorganisatie. Voor cliënten, hun naasten, relaties en zorgprofessionals ben jij het aanspreekpunt. Het doel is om de cliënt optimaal te ondersteunen zodat hij/zij zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen omgeving kan blijven wonen en de kwaliteit van leven verbeterd wordt.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding niveau 5 verpleegkundige, bij voorkeur met ervaring binnen de ouderenzorg/wijkverpleging
 • BIG-registratie (verpleegkundige niveau 5) • Ervaring met het indiceren of bereid zijn om de cursus vakbekwaam indiceren te volgen
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden • Een positieve, waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze teams
 • Een flexibele werkhouding
 • Bij voorkeur meertalig, beheersing van een andere taal zoals Arabisch, Tamazight , Farsi of Turks
 • Affiniteit met onze doelgroep is een vereiste
 • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur in het bezit van een eigen auto

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jonge dynamische organisatie. Omdat Omniazorg een lerende en groeiende organisatie is, is er veel ruimte voor eigen initiatieven en inbreng. Het salaris is ingedeeld in FWG 55 van de CAO VVT. Afhankelijk van je ervaring verdien je maandelijks min. € 2668,93 en max. € 3582,26 op fulltime basis.

De aanstelling is voor een jaar met de mogelijkheid tot vaste aanstelling.

Informatie en sollicitatie

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar sollicitatie@omniazorg.nl

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met dhr. M. el Baroudi (085-4019210).

Solliciteer nu op deze vacature:

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Upload hier uw motivatie als brief, bij voorkeur als PDF. (.doc en .docx zijn ook toegestaan)
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Upload hier uw CV, bij voorkeur als PDF. (.doc en .docx zijn ook toegestaan)

Dublinstraat 48
2713 HS Zoetermeer
Tel: 085 – 40 19 210
contactformulier