Ben je een ervaren zorgverlener en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een jonge dynamische professionele organisatie? Dan is werken voor OmniaZorg iets voor jou!

OmniaZorg biedt laagdrempelige belevingsgerichte zorg die cultuursensitief van aard is. Van onze medewerkers verwachten wij dat zij niet alleen over een professionele houding beschikken, maar dat zij ook initiatiefrijk en ondernemend zijn. Binnen onze organisatie hebben we persoonlijke aandacht en respect voor de cliënt en zijn omgeving hoog in het vaandel staan. We zijn actief als thuiszorgorganisatie in de regio’s Den Haag, Delft, Leiden, Gouda en Rotterdam. In verband met de uitbreiding van de zorgteams zijn wij momenteel op zoek naar een:

VERPLEEGKUNDIGE IN DE WIJK (Mbo-niveau 4)

Functieomschrijving

Als verpleegkundige ben je onderdeel van een team in de wijk. In jouw functie verricht je verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken bij cliënten in de thuissituatie. Het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen volgens de landelijke kwalificatienormen valt ook onder jouw takenpakket. Je stimuleert en ondersteunt de cliënt met het doel zijn zelfregie te vergroten. Verder zorg je voor korte lijnen naar huisartsen en andere zorgverlenende instanties. Je bent het aanspreekpunt voor de familie en mantelzorgers. Daarnaast kan je als verpleegkundige taken hebben die specifiek behoren bij een eerstverantwoordelijke verpleegkundige (EVV’er).

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4 en bij voorkeur met ervaring binnen de ouderenzorg/wijkverpleging;
 • BIG-registratie (verpleegkundige niveau 4);
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een positieve, waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze teams;
 • Een flexibele werkhouding;
 • Bij voorkeur meertalig en beheers je een andere taal zoals Arabisch, Tamazight, Farsi of Turks;
 • Affiniteit hebben met de doelgroep van OmniaZorg is een vereiste;
 • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur in het bezit van een eigen auto.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de CAO VVT en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Er zijn diverse mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling en scholing. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. De aanstelling is voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met dhr. M. El Baroudi (085-4019210).

Schriftelijke sollicitaties kunnen worden gericht aan OmniaZorg, t.a.v. HRM, Dublinstraat 48, 2713 HS Zoetermeer of via de mail: sollicitatie@omniazorg.nl

Solliciteer nu op deze vacature:

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Upload hier uw motivatie als brief, bij voorkeur als PDF. (.doc en .docx zijn ook toegestaan)
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Upload hier uw CV, bij voorkeur als PDF. (.doc en .docx zijn ook toegestaan)

Dublinstraat 48
2713 HS Zoetermeer
Tel: 085 – 40 19 210
contactformulier