OmniaZorg is een jonge, dynamische en innovatieve thuiszorgorganisatie. Wij leveren wijkverpleging (24 uurs zorg), huishoudelijke hulp en ambulante begeleiding bij cliënten thuis. De zorg wordt geleverd vanuit vier teams in Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer.

OmniaZorg is een snel groeiende organisatie. Medewerkers bij ons worden aangemoedigd om zelfsturend te werken en zelf initiatieven te nemen. Vanuit het outside-the-box-denken spelen we in op nieuwe trends, zijn we innovatief, cultuursensitief en leveren we een totaalpakket aan zorg waaronder hoog complexe, specialistische zorg thuis. Wij zijn voor de regio Den Haag direct op zoek naar een hardwerkende en enthousiaste

Huishoudelijke hulp

Je bent minimaal 3 uur per week beschikbaar. Zodra het cliëntenbestand toeneemt is er een mogelijkheid tot het uitbreiden van het aantal uren. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Afhankelijk van ons aanbod en in goed onderling overleg is het mogelijk om maximaal 5 ochtenden te werken. Onze cliënten bevinden zich in alle stadsdelen van Den Haag en in Zoetermeer. Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis die dit zelf niet meer kunnen. Je vindt het geen probleem om vanuit je eigen huis met fiets/scooter/ov naar de cliënt voor huishoudelijke hulp te gaan. Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning in een digitaal systeem. Als medewerker help je cliënten zo lang mogelijke zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Belangrijk werk waar je veel waardering voor krijgt.

Jij bent:

  •  breed inzetbaar binnen de regio waar je woonachtig bent;
  •  cultuursensitief, sociaal, representatief, zelfstandig en flexibel;
  •  in staat om signalen op te pikken van cliënten en hiermee aan de slag te gaan;
  •  zorgzaam en je kunt je verplaatsen in de cliënt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een baan binnen een jonge dynamische organisatie. Omniazorg is een lerende organisatie en biedt veel ruimte voor eigen initiatieven en inbreng. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en is ingedeeld in FWG 20 van de CAO VVT. Daarmee verdien je op fulltime basis € 1724,78 bruto per maand. De aanstelling is voor een oproepcontract voor 00 uur per week voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Informatie en sollicitatie
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan door je cv en motivatie te mailen naar sollicitatie@omniazorg.nl
Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met de heer M. El Baroudi telefoonnummer 085 – 4019210

Solliciteer nu op deze vacature:

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Upload hier uw motivatie als brief, bij voorkeur als PDF. (.doc en .docx zijn ook toegestaan)
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Upload hier uw CV, bij voorkeur als PDF. (.doc en .docx zijn ook toegestaan)

Dublinstraat 48
2713 HS Zoetermeer
Tel: 085 – 40 19 210
contactformulier