Transferverpleegkundigen

Elderly Care

Als transferverpleegkundige bent u nauw betrokken bij de zorgvraag van uw patiënt. U hebt immers als taak om uw patiënt te adviseren en begeleiden bij zijn/haar vertrek uit het ziekenhuis. Natuurlijk wilt u dat uw patiënten de juiste zorg ontvangen.

Wij als OmniaZorg begrijpen als geen ander wat er nodig is om de persoonlijke situatie van uw patiënt te stabiliseren. Onze hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en respectvolle thuiszorg maken ons tot een professionele zorgpartner. Wij leveren zorg op maat welke past bij de culturele en religieuze achtergrond van de patiënt. Wij hebben een luisterend oor voor de patiënt en indien gewenst onderhouden wij zelfs contact met u. Op deze wijze blijft u betrokken bij uw cliënt en bent u direct op de hoogte van de huidige status.
Wij komen dan ook graag langs voor een kennismakingsgesprek om u verder te informeren over de goede kwaliteit en service van OmniaZorg. Mocht u meer informatie willen ontvangen of een afspraak willen maken voor een persoonlijke kennismaking. Neem contact met ons op via het contactformulier.
Wilt u direct een patiënt aanmelden voor thuiszorg. Klik dan hier