Huisarts/specialisten

Elderly Care

Als betrokken huisarts of specialist hebt u de zorgvraag van uw patiënt heel goed in beeld. Als geen ander weet u wat er nodig is om de persoonlijke situatie van uw cliënt te stabiliseren. Tijd is voor huisartsen en specialisten echter kostbaar en de uitleg aan zorgverleners kost tijd, net als het aandringen op spoed en het leggen van de juiste contacten. OmniaZorg kan voor u de geschikte partner zijn in het bieden van professionele en respectvolle zorg. Wij leveren zorg op maat welke past bij de culturele en religieuze achtergrond van de cliënt. Wij hebben een luisterend oor voor de cliënt en indien gewenst onderhouden wij contact met u. Op deze wijze blijft u betrokken bij uw cliënt en bent u direct op de hoogte van de huidige status.

Wij komen dan ook graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek om u verder te informeren over de dienstverlening van OmniaZorg.

Mocht u in onze organisatie geïnteresseerd zijn, informatie willen ontvangen en/of een afspraak willen maken voor een persoonlijke kennismaking, dan horen wij dat graag. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Wilt u direct een cliënt aanmelden voor zorg en/of ondersteuning. Klik dan hier 

Sociaal team

Per 1 januari 2015 is de transitie in de zorg een feit. Iedere professional in de zorg heeft te maken met deze veranderingen. Samenwerken in welzijn en zorg wordt steeds belangrijker. Even als het wijkgericht te werk gaan. Om dit te bewerkstelligen zijn er sociale (wijk)teams opgezet. Het sociaal team is een nieuwe vorm van samenwerken en heeft de uitdaging om te helpen bij het vergroten van de zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van bewoners in het gebied.

OmniaZorg is voorstander van deze vorm van samenwerken en wil een bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstellingen van het sociaal team. Dit kan door middel van inzet van zorgprofessionals die cultuursensitiviteit als basis hebben in het leveren van de zorg aan de cliënt en het geven van advies en informatie aan het team. Indien daar behoefte aan is kan OmniaZorg ook trainingen aanbieden over cultuursensitieve zorg.

Neem gerust contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u voor een kennismaking.